Kannu on ruokapöydän ehdoton pelastus

Ruokapöytään kuuluu tilaisuudesta riippuen erilaisia kannuja ja liemikulhoja. Juhlavimpiin hetkiin on luonnollista hankkia erilaisia asioita kuin arkikäyttöön, sillä moni haluaa koristella ruokapöydän näyttävästi ja kauden mukaan. Shoppaile tässä kaupassa ja löydät varmasti tarvitsemasi kannun niin arkeen kuin juhlaankin.

Sesonki kaipaa arvoisensa kannun

Kannuja on hyvä olla kotona useampia, erityisesti jos on tapana pitää kotona juhlia. Kannut ovat sekä kooltaan että tyyliltään hyvin monipuolisia ja niitä on suunniteltu moneen eri makuun. Esimerkiksi joulupöytään sopii mainiosti juhlavampi posliinikannu, jonka saa hankittua vaikkapa Disney-teemaisena. Pääsiäispöytä taas saattaa kaivata jotakin hieman kukkaisempaa ja keväistä.

Tavallisen kahvipannun sijaan myös kahvi saa uutta nostetta, kun se tarjoillaan kauniista posliinikannusta. Niin ikään erilaiset kastikkeet ja liemet, esimerkiksi paistoliemi, tarjoillaan näyttävästi kastikekulhosta tai kannusta. Monet mallit ovat ajattomia ja niitä voi käyttää surutta ympäri vuoden, jos kaappiisi ei mahdu useita kannuja.

Juhlavuus ja käytettävyys eivät sulje toisiaan pois

Moni saattaa ajatella että hienoista asioista huolehtiminen on vaivalloista ja astiat voi pestä ainoastaan käsin. Tämä on toki joissakin tapauksissa totta, eikä kaikkein arvokkaimpia perhekalleuksia kannata pilata astianpesukoneessa.

Posliinikannun voi kuitenkin yleensä huoletta pestä koneessa, kunhan siinä ei ole kultausta. Esimerkiksi Marttojen sivuilta löydät hyviä vinkkejä eri materiaaleista huolehtimiseen. Toisinaan kannut ovat muodoltaan niin monimutkaisia, ettei niiden käsin peseminen ole edes kovin helppoa. Kannattaa siis sijoittaa laadukkaaseen ja konepestävään kannuun.